Verenigde Staten  


foto's   |   routekaart   |   route   |   info  


  English

  Afrika
  ·Egypte
  ·Ghana
  ·LibiŽ
  ·Marokko
  ·NamibiŽ
  ·TunesiŽ
  ·Zambia
  ·Zimbabwe
  ·Zuid-Afrika

  Amerika
  ·ArgentiniŽ
  ·Chili
  ·Cuba
  ·Ver. Staten
      ·foto's
      ·routekaart
      route
      ·info

  AziŽ
  ·China 2000
  ·China 2003
  ·Turkije
  ·Vietnam

  Europa
  ·Azoren
  ·BelgiŽ
  ·Cyprus
  ·Ierland
  ·Luxemburg
  ·Spanje
  ·TsjechiŽ

  OceaniŽ
  ·Nieuw-Zeeland

  ·Home
  ·Gastenboek
  ·Reisgidsen
  ·Links
  ·Over deze site
  ·Contact

 

In juli 2007 heb ik voor mijn werk een bezoek gebracht aan Boston. Ik was toen ook in de gelegenheid om er een weekendje Boston Skyline, Waterfront aan vast te plakken. Boston is een heel 'relaxte' stad om te ontdekken. Ik heb hier vele kilometers gelopen om de bezienswaardidheden te bezoeken. Het contrast tussen de oude gebouwen en de wolkenkrabbers is zeer groot. Dť wandelroute door Boston is de 'Freedom Trail'. Deze ruim 4 kilometer lange route brengt je langs de meeste monumenten die Boston te bieden heeft.

In September 2008 hebben we een auto gehuurd in Las Vegas. Van hieruit hebben we een loop gemaakt langs een aantal Nationale Parken, Grand Canyon, Mesa Verde, Arches, Capitol Reef en de in onze ogen meest bijzonder, Bryce Canyon. Na een overdosis van deze prachtige parken waren we toch weer blij in Las Vegas aan te komen. Dit had ik vooraf nooit kunnen denken. The La Sal Mountains and Washer Woman Arch.

Vanuit Las Vegas zijn we vervolgens naar het westen gereden. Via Death Valley en Yosemite zijn we in San Francisco aangekomen. Na enkele dagen hier te hebben doorgebracht zijn we lang Highway One afgezakt naar Los Angelos.
© 2002-2021 Jacques Herman, All rights reserved.